Windsurf

På denne side vil du finde generelle informations omkring windsurfer afdelingen af GSK Gjøl Surfklub

Gjøl Windsurfklub har træning hver onsdag fra kl 17:00 til 19:00

Vores sæson startede med første træning efter påskeferien og strækker sig frem til efterårsferien.

1. Træningsaften 2021 er Onsdag d. 7 April kl 17:00 – 19:00

1. Nybegynder 2021 træning Onsdag d. 5 Maj kl 17:00 – 19:00
Tilmelding til dette til Nicolaj

Sidste træning 2021 Onsdag d. 13 Oktober kl 17:00 – 19:00

Hvis du/I vil følge med i vores aktiviteter, så kan du/Ifølge os på vores facebook side: https://www.facebook.com/GjoelSurfklub/

På facebooksiden vil der løbende blive opdateret med billeder, video og korte indlæg om hvordan træningerne er gået, samt hvordan vores aktiviteter bliver i sæsonen 2021.

Trænerne 2021
Nicolaj Klitgaard Frederiksen, Niklas Røn Sørensen & Sofus Hammar Linnemann

Medlemskab
Kontigent for sæson 2020 er 400,00 DKK for surftræning for junior og 500 DKK for voksene (18 år og ældre).

Som medlem af GSK og Gjøl Surfklub, har du mulighed for at benytte GSK surfudstyr til træningsaftnerne, som består af Våddragter, Vådsko og Redningsveste i alle størrelser, dernæst windsurf board og sejl til nybegynder samt letter øvede. Derudover er det mulighed for at benytte GSK faciliteter i og omkring GSK klubhus.

GSK forventer at man i løbet af først sæson køber evt egen våddragt, sko og redningsvest, og hvis man rigtig vil rykke ens niveu inden for windsurf kræver det også på sigt invetering i eget udstyr.

Vi har løbende opstart af nye nybegynderhold.

Har du spøgsmål så kontakt: Nicolaj Klitgaard Frederiksen
Mail: nicolaj_frederiksen@hotmail.com