Husk at der iht. kalenderen er bådisætning lørdag den 10. og 24. april 2021


Kontakt Carl-Johan Dissing på dissing@dissing.dk og få tilsendt klokkeslæt. Husk at møde 2 mand min. en time før tildelt tidspunkt Prisen er kr. 450 for både op til 4 tons, kr. 650,00 for både fra 4 til 6 tons, og kr. 950 for både fra 6 til 8 tons. Ved både over 8 tons aftales direkte med vognmanden – Aalborg Vognmandsforretning 40191888. Betalingen (der kan kun betales med kontanter, og beløbet afleveres (aftalte penge) i en kuvert med navn) sker i klubhuset INDEN bådisætningen finder sted. Som sædvanligt er klubben vært ved en kop kaffe og en bid brød i vores hyggelige klubhus i forbindelse med isætningen (hvis coronaen tillader det)

OBS – Husk at have din mobiltelefonen ved hånden

Categories:

Tags:

Comments are closed