Jammerbugt kommune har bedt os om at meddele, at max antal både er 20, og at de der får en tid til isætning den 10.april skal accepter, at bådende evt. skal flyttes i forbindelse med en oprensning af havnen. Flytningen skal kunne foregå med relativ kort varsel. Årsagen er, at såfremt der ikke kommer indsigelse mod oprensningen-klapningen senest den 8.april vil arbejdet blive igangsat umiddelbart herefter og vare 3-5 dage. I forbindelse med oprensningen vil flydebomme blive ”hejst” i vejret. Kommer der indsigelse vil oprensning ikke blive foretaget før til efteråret.

Såfremt du ikke har mulighed for relativt hurtigt at flytte din båd eller ønsker at flytte isætningen til den 24.april så giv Carl-Johan Dissing (dissing@dissing.dk) besked MEGET HURTIGT og senest lørdag den 27.marts.

Så meld venligst hurtigt tilbage.

Categories:

Tags:

Comments are closed