Husk at der er bådoptagning lørdag den 16. oktober og lørdag den 30. oktober 2021


Kontakt Carl-Johan Dissing på dissing@dissing.dk og få tilsendt klokkeslæt. Husk at møde 2 mand min. en time før tildelt tidspunkt. 

Prisen er kr. 450 for både op til 4 tons, kr. 650,00 for både fra 4 til 6 tons, og kr. 950 for både fra 6 til 8 tons. Ved både over 8 tons aftales direkte med vognmanden – Aalborg Vognmandsforretning 40191888. Ventetid pga. stativ ikke er klar Kr. 150 Pr. påbegyndt 10 Min.

Betalingen sker i klubhuset INDEN bådoptagningen finder sted. Der kan kun betales med kontanter; en kuvert, mærket med navn og bådnavn, indeholdende betalingen (aftalte penge)  afleveres til kassemesteren i klubhuset.

 
OBS – Husk at have din mobiltelefonen ved hånden

PS: Der  planlægges afholdt afringerfest lørdag den 23. oktober i klubhuset

Categories:

Tags:

Comments are closed