SUP

Ny SUP’er

For at begynde til SUP skal du melde dig til et introduktionshold á ca. to timers varighed eller tage introen over en weekend. Introforløbet sørger for, at du bliver ordenligt præsenteret for klubben, møder andre nye medlemmer og instruktører, får viden om udstyrsregler, sikkerhed og optimerer dine basale SUP-færdigheder. Efter intro og tilmelding til GJØL SEJLKLUB, kan du deltage på almindelige træningshold. På træningsholdene kan du forbedre dine SUP-færdigheder og træne såvel teknik som udholdenhed og padleture.

Vi bruger vores trailer med udstyr, så vi kan tage downwindture og tager til fx Ryå.

Medlemskab
Kontingent for sæson 2020 er 400,00 DKK for junior og 500 DKK for voksne (18 år og ældre). Når du melder dig ind, er introkursus inkluderet og du kan også prøve windsurfing og jolle.

Sæsonen slutter med almindelig træning i uge 41.

Erfaren SUP’er

Er du erfaren SUP’er og er f.eks. frigivet i en anden SUP-forening, kan du kontakte en af SUB instruktørerne og evt. nøjes med en intro til foreningen og udstyr, før du starter træning.

Frigivelse

Efter to til tre almindelige træningsgange er der mulighed for at blive frigivet, hvorefter du ud over træning frit kan benytte udstyret og tage på vandet med andre frigivne medlemmer – også uden for den organiserede træning.

Træning

Træning er onsdag fra kl. 17.00 til 19.00 for børn ledsaget af forældre/voksen. (Børn i aldersgruppe 9-13)

Unge og voksen hold har træning torsdag kl. 17.00 til 19.00.

Du kan låne beklædning af klubben, men pga. Corona så medbringes så vidt muligt selv våddragt, redningsvest og neoprensko. Kom meget gerne omklædt. Der er omklædning og mulighed for bad i velfærdsbygningen. Hvis det er meget varmt medbringes alternativt badetøj og en T-shirt eller lignende.
Der står håndsprit i omklædnings/surf-rummet og i trailer, der skal benyttes før og efter brug.

Spørgsmål?

Kontakt en af de tre instruktører, hvis du vil tilmeldes eller har spørgsmål angående SUP:
Martin Nissen Nørgård, e-mail limfjordsgade26@hotmail.com, tlf. 3011 5314
Janni Kristensen, e-mail Janni.kristensen@live.dk tlf. 2279 4828