SUP

Ny SUP’er

For at begynde til SUP skal du melde dig til et introduktionshold med et forløb på to gange á ca. to timers varighed eller tage introen over en weekend. Introforløbet sørger for, at du bliver ordenligt præsenteret for klubben, møder andre nye medlemmer og instruktører, får viden om udstyrsregler, sikkerhed og optimerer dine basale SUP-færdigheder. Efter intro og tilmelding til GJØL SEJLKLUB, kan du deltage på almindelige træningshold. På træningsholdene kan du forbedre dine SUP-færdigheder og træne såvel teknik som udholdenhed og padleture. 

Meld dig ind Gjøl SUP gruppe på Facebook for få info om næste introforløb og info om de enkelte træningsaftner. https://www.facebook.com/groups/Gjoel.SUP.Stand.Up.Paddle/ 

Vi bruger vores trailer med udstyr, så vi kan tage en tur med vinden og tager til fx Ryå. 

Medlemskab 
Kontingent for sæson 2022 er 400,00 DKK for junior og 500 DKK for voksne (18 år og ældre). (Forbehold for ændring efter generalforsamling) Når du melder dig ind, er introkursus inkluderet og du kan også prøve windsurfing og jolle. 

Sæsonen slutter med almindelig træning i uge 41. 

Erfaren SUP’er

Er du erfaren SUP’er og er f.eks. frigivet i en anden SUP-forening, kan du kontakte en af SUB instruktørerne og evt. nøjes med en intro til foreningen og udstyr, før du starter træning. 

Frigivelse

Efter to til tre almindelige træningsgange er der mulighed for at blive frigivet, hvorefter du ud over træning frit kan benytte udstyret og tage på vandet alene eller med andre frigivne medlemmer – også uden for den organiserede træning. Mod depositum kan du få udleveret nøgle. 

 

SUP intro

Der kommer et introhold 2. og 9. maj 2022. Tilmelding til instruktør Martin Nissen Nørgård

Træning

I sæsonen 2022 forventer vi, at der bliver et hold med fællestræning for børn sammen med forældre. Instruktør Kasper Kjær Holme. Nærmere info følger.

Du kan låne beklædning af klubben, men pga. Corona så medbringes så vidt muligt selv våddragt, redningsvest og neoprensko. Kom meget gerne omklædt. Der er omklædning og mulighed for bad i velfærdsbygningen. Hvis det er meget varmt medbringes alternativt badetøj og en T-shirt eller lignende.

Nyt i år bliver SUP og Safari

Skal du med på eventyr i den Nordjyske natur? Kom og oplev spændende nye steder på SUP sammen med andre. Vi har alt udstyret pakket i traileren og er altid klar til nye eventyr.

 Meld dig til SUP og safari og kom med på følgende ture på tirsdage fra kl. 17.00 i løbet af sæsonen fra 26. april til 12. oktober:

Aalborg havn – start NWK

Øland – Gjøl

Isbakken – Fruensholm

Lindholm Å – start NWK

Bølgetur Løkken

Besøge Nibe SUP – transport i Sejlklubbens RIB båd

Haldager bro til NWK

Mejeriet-Ryå Isfugle tur

Skelslundbroen – Haldager bro

Gjøl-Isbakken

Gjøl-Bjerget

SUP og sauna

Teknik dag

Turene planlægges efter vind og vejr. Øvrige dage vil der være almindelig træningsture, hvor der bl.a. øves teknik og motioneres.

Kommunikation og planlægning af ture foregår i GJØL SUP gruppen på Facebook.

 Weekend ture

·       Muslingetur. Slutter med moules frites i klubhuset. Søn 1. maj

·       Lindenborg Å – Rold til Lindenborg. Madpakke tur. Søn 3. juli

·       Vilsted Sø – guidet weekendtur. 27-28/8 – Mulighed for overnatning ved Ranum Søhus.

Minimum deltagelse til træningsture og udflugter er 4 pers og weekendture 6 pers. Maksimum udstyr klubben råder over til ture er 11, men flere kan deltage, hvis eget grej medbringes.

 

For at kunne deltage skal man være minimum 16 år og have gennemgået SUP intro og kunne padle ca. 5 km i let modvind.

 

an være minimum 16 år og have gennemgået SUP intro og kunne padle ca. 5 km i let modvind.

 

Spørgsmål?

Kontakt en instruktør, hvis du vil tilmeldes eller har spørgsmål angående SUP: 
Martin Nissen Nørgård, e-mail limfjordsgade26@hotmail.com, tlf. 3011 5314
Kasper Kjær Holme, kasperholme88@hotmail.com

Mere info

Find os på Facebook: https://www.facebook.com/groups/Gjoel.SUP.Stand.Up.Paddle/