SUP

Ny SUP’er

For at begynde til SUP skal du melde dig til et introduktionshold med et forløb på to gange á ca. to timers varighed eller tage introen over en weekend. Introforløbet sørger for, at du bliver ordenligt præsenteret for klubben, møder andre nye medlemmer og instruktører, får viden om udstyrsregler, sikkerhed og optimerer dine basale SUP-færdigheder. Efter intro og tilmelding til GJØL SEJLKLUB, kan du deltage på almindelige træningshold. På træningsholdene kan du forbedre dine SUP-færdigheder og træne såvel teknik som udholdenhed og padleture. 

Meld dig ind Gjøl SUP gruppe på Facebook for at få info  https://www.facebook.com/groups/Gjoel.SUP.Stand.Up.Paddle/ 

Vi bruger vores trailer med udstyr, så vi kan tage en tur med vinden og tager til fx Ryå. 

Medlemskab 
Kontingent for sæson 2023 er 400,00 DKK for junior og 500 DKK for voksne (18 år og ældre). Når du melder dig ind, er introkursus inkluderet og du kan også prøve windsurfing og jolle. 

Erfaren SUP’er

Er du erfaren SUP’er og er f.eks. frigivet i en anden SUP-forening, kan du kontakte en af SUB instruktørerne og evt. nøjes med en intro til foreningen og udstyr, før du starter træning. 

Frigivelse

Efter to til tre almindelige træningsgange er der mulighed for at blive frigivet, hvorefter du ud over træning frit kan benytte udstyret og tage på vandet alene eller med andre frigivne medlemmer – også uden for den organiserede træning. Mod depositum kan du få udleveret nøgle. 

SUP intro

Kontakt Torben Pedersen (skovvang222@yahoo.dk) for info

Mere info

Find os på Facebook: https://www.facebook.com/groups/Gjoel.SUP.Stand.Up.Paddle/

4

10

13